Настя Каменських анонсувала свій концертний тур. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських дуже активна в соціальній мережі. На даний момент на її Instagram підписано 5,3 мільйона чоловік, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

На початку серпня вони зі своїм чоловіком Потапом вирушили в сонячну Хорватію, де провели кілька тижнів прекрасного відпочинку.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

По поверненню Каменських у своїй соціальній мережі анонсувала концертний тур. 14 серпня вона зазначила, що першим її містом буде Житомир. Передбачається, що її виступи триватимуть до кінця жовтня і пройде не тільки в Україні, але і в Туреччині. У підписі до відеозапису вона показала відеозапис підготовки до концерту.

сьогодні у нас з моєю концертною командою починається неймовірний гастрольний заїзд і це буде офігенно! До зустрічі❤️
, - повідомила вона.

Фолловери залишили 385,9 тисячі відміток "подобається" за дев'ять годин. Однак крім позитивних підписів були і ті, хто критично ставилися до планів знаменитості.

Сьогодні в Житомирі, на відкриття аеропорту боже я так рада😍 😍❤️";" обожнюю цю дівчину😍 😍 😍"; "Хр*нь повна. Ну все. Минув час. Чи не видавиш з себе нічого. Ну хто-небудь подивиться правді в очі?!
, - пишуть фоловери.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг