На фотокореспондента видання "Букви" Олександра Кужельного напали невідомі після акції НацКорпусу.

Після акці ї"Зупинимо капітуляцію", організованою Нацкорпусом під офісом президента в суботу, 14 серпня, на кореспондента видання "Букви" Олександра Кужельного було скоєно напад. Невідомі вимагали, щоб журналіст видалив зроблені ним фото.

За словами Кужельного, після завершення акції його наздогнала група осіб, які в агресивній формі вимагали видалити зроблені ним фотографії і застосували проти нього силу, пишуть Букви.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Я не встиг пройти і сто метрів, мене покликали. Я обернувся, якийсь хлопець наздогнав мене. Він запитав, Що я фотографував. Тоді підійшли інші хлопці, вони оточили мене. Я намагався відійти, вони за мною. Вимагали, щоб я дістав телефон і видалив фотографії. Я сказав, що я журналіст і прийшов, щоб вести зйомку"— - розповів потерпілий.

Він пояснив, що показав нападникам посвідчення журналіста, але вони почали говорити, що він "лівак".

"Однак після завершення акції його наздогнала група осіб, в агресивній формі вимагала видалення фотографій, зроблених кореспондентом Букв, і застосувала проти нього силу"– - зазначають журналісти.

За словами Кужельного, один з нападників згадував про подію, яка сталася 21 липня під судом, де проходило засідання у справі Олексія Боленкова. Тоді на Кужельного також напасть.