У шоу-бізнесі є безліч знаменитих особистостей, які проповідують ідеологію чайлдфрі. Задоволена велика частина з них-жінки.

44-річна рокерша Земфіра є прикладом чайлдфрі. На питання журналістів, чи збирається вона заводити дитину вона часто говорить про те, що її спосіб життя і звички складно співвіднести з образом зразкової матері, повідомляє портал Prozved.ru.

"Ні, у мене немає такого бажання. А якщо колись було, то не до такої міри, щоб на це зважитися", - каже знаменитість шанувальникам.

Такої ж думки знаменита французька співачка Мілен Фармер. Вона вважає, що діти-тягар в її житті. Також співачка є противницею заміжжя. Дітей їй замінили дві домашні мавпочки, яких вона завела.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Мені діти не потрібна. Я сама у себе улюблена дочка", - зізнається вона журналістам.

Відома телеведуча Настя Івлєєва також нещодавно висловлювалася проти шлюбу. Вона зазначила, що вважає це особистою справою кожного.

"У багатьох життя не крутиться лише навколо того, щоб вийти заміж і народити дитину. У багатьох дівчаток є інтереси. Наприклад, до розвитку і побудови бізнесу", - повідомила вона.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також " Знай.ІА " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг