Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Ще 1 серпня з одним з танцюристів знаменитості, Євгеном Гончаренком, трапилася біда - біля нічного клубу "Ліфт" в Києві на хлопця напав чоловік, який виявився військовослужбовцем УДО. 22-річний танцюрист отримав крововилив у мозок і провів у комі 16 днів, а військового звільнили з УДО.

16 серпня і Надя Дорофєєва, і її чоловік Володимир Дантес поспішили поділитися радісними новинами - Євген вийшов з медикаментозної коми. Про це артистці повідомила мама постраждалого танцюриста, яку не пускали до сина в палату протягом усього часу.

Лікарі повідомляли, що не пускають нікого до Гончаренка, адже у нього відкрита рана на голові розміром 10 на 10 сантиметрів після операції, а тому є великий ризик потрапляння інфекції.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

instagram.com/stories/vladimirdantes/

"Друзі! Тільки що говорила з мамою Жені! Женя сьогодні прокинувся! Як і що далі - буду тримати в курсі!", - не стримувала радості Надя Дорофєєва

"Женя прокинувся! Ми шалено щасливі",- додав Володимир Дантес.

instagram.com/nadyadorofeeva/