Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на найстаріший курорт Європи - Мадейра, Португалія, відвідавши його столицю, місто Фуншал.

Так, артистка на честь понеділка виставила серію чорно-білих кадрів в міні-бікіні, доповнивши пляжний образ масивними сережками у формі кілець.

Зірка зібрала назад довге світле волосся і піднялася на скелі, насолоджуючись теплою погодою. Водночас Леся не упустила можливості покрасуватися стрункою фігурою і нескінченними ногами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Понеділок - це завжди ЧБ😁"

Фолловери не пройшли повз і засипали Лесю компліментами : "Та заберіть її хто-небудь від таких красот😂 тут починає вже жаба 🐸 давити))", " Ну Афродіта!! Мови нема)))", "Хороша🔥 🔥 😍 😍", "Краса неземна ❤️", "Афродіта😍", "Дивіться,Русалка на скелях))", "богиня😍 🔥", "яка постать😍 🔥 🔥", "нереальна краса🔥 😍".

Варто відзначити, що раніше Леся Нікітюк розповіла кілька захоплюючих фактів про Мадейру. Так, ведуча зазначила, що банан - це трава, місцеві жителі люблять пити ром у вигляді пуншу, який роблять самостійно, а коронна страва Мадейри - лапаш (молюски на грилі з часником і травами).