Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нещодавно знаменитість зізналася, що вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу спільну дитину - пара також виховує 4-річного сина Івана.

Так, чоловік влаштував Катерині несподіваний сюрприз - веселий babyshower (Вечірка з нагоди народження майбутнього малюка, на якій часто оголошують стать дитини). Зіркова сім'я запросили тільки найближчих гостей в заміський будинок, серед яких були також куми і сусіди пари - Потап і Настя Каменських.

Так, артистка приміряла довгу сукню з відкритими плечима і ліловим квітковим принтом, а ніжний образ доповнила золотими аксесуарами у вигляді намиста і браслета, а також тоненьким зеленим вінком.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"Нове свято для нас, але чудовий привід зібрати друзів напередодні народження нової маленької людини ❤️

babyshower"

Фолловери не пройшли повз: "@kosadcha Ну це дуже красиво!!! Очей не відірвати ❤️", "Дуже красива ❤️", " вітаю Катюша. Всіх благ і щастя)"," було чудово, тепло, гарно, смачно - як завжди❤️❤️❤️", "Наша красуня❤️", " Неймовірно красиво😍", "Боже, Катя, наскільки ви щасливі і гармонійні в цьому прекрасному стані! 🤍 Ви - натхнення! 💛".