Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість показала, як насолоджується літом, повернувшись з сонячної Хорватії з чоловіком, продюсером і репером Потапом.

Так, артистка позувала на терасі заміського будинку, примірявши білосніжні шорти з квітковим принтом, майку кольору какао з глибоким декольте і накидку, доповнивши образ масивними золотими сережками, а також нюдовим макіяжем з акцентом на очах. Зірка покрасувалася стрункою фігурою, ніжно посміхаючись на камеру і тримаючи в руках шоколадне морозиво на паличці.

Виконавиця зізналася, що була дуже рада знову побувати вдома, поснідати на улюбленій кухні, прокинутися в рідному ліжку, адже відразу після їх з Потапом канікул вже дала концерти в Одесі та Житомирі.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Як приємно хоч на день знову опинитися вдома 🥰

Прокинутися в рідному ліжечку, поснідати на улюбленій кухоньці...

Насолодитися часом наодинці і зарядитися енергією перед дуже-дуже насиченим тижнем"

instagram.com/kamenskux/