Відома українська актриса, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина частенько ділиться з шанувальниками всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 810 тисяч чоловік.

Десь місяць тому вона розлучилася з гумористом Олександром Еллертом, який і переміг у романтичному проекті. А зараз знаменитість опинилася в Одесі, на міжнародному кінофестивалі, який проходить з 14 серпня 2021 року.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Але ось з'явилася на червоній доріжці ОМКФ Ксенія Мішина не одна, а з посмішкою на обличчі за ручку з Артемієм Єгоровим.

"Паркуюся на Катерининській площі і йду до Оперного пішки, в смокінгу від Гуччі , в метелику... ніколи не думав, що на людину в костюмі будуть дивитися як на клоуна, все ж в шортах і в'єтнамках, спека під 40, ну а шо?! Ситуація змінилася, коли на вечірці #jetsetterua де всі були в смокінгах і шикарних сукнях затесався тип в шортах і гетрах тепер він був клоуном, ну а шо?!", - пише чоловік у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Ксенія Мішина та Григорій Решетник, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Григорій Решетник, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Вони побували на презентації фільму під назвою "Сусідка", яка, за його словами, пройшла на вищому рівні. І для нього це найкраща роль в кінематографі. Артемій зізнався, що в жодній іншій стрічці у нього не було подібного спектру емоцій. І режисер вичавила з нього всі соки протягом кожного дубля і сцени.

"У такому складному жанрі як комедія дуже важливо, хто твої партнери: Ксенія Мішина, Олексій Комаровський, Вова Кравчук і Den Pasiechnyi", - додав Єгоров у публікації.

Нагадаємо, Ксенія Мішина показала одруженому Григорію Решетнику пружну попу: з Еллертом так не робила

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина знайшла чоловіка, який змусив її літати: Еллерт так не робив

Знай.ua писав, Григорій Решетник "оголосив" себе купідоном проекту "Холостяк": "Не треба обманювати людей"