Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, відправившись на відпочинок в сонячну Туреччину з чоловіком Володимиром Дантесом.

Так, артистка приміряла лише коротенькі шорти сірого кольору і топ в тон, а також білосніжну сорочку в смужку, стоячи на тлі блакитної води й хвойних дерев. Зірка продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює, а довге русяве волосся акуратно зібрала назад.

Виконавиця зізналася, що бувають моменти, коли у неї опускаються руки, проте за ними зазвичай іде світла смуга. Водночас Дорофєєва зазначила, що готується дивувати публіку.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

"Бувають моменти ,коли у мене опускаються руки?
- так, звичайно буває …

Але як правило, за цими періодами слідує щось більше і прекрасне .

Передчуваю всі наступні релізи))

Готуюся дивувати вас 🤍"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Дорофєєву компліментами: "ми бачимо, що ти завжди на крилах!", "Розумничка!!!❤ ️ ❤ ️ ", "Красуня 😍", "Надя твоя фігура 😍 🔥 кайф", "шикарний вигляд", " фігура до якої я прагну😍 💔".