Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Знаменитість виставила спокусливий архівний кадр з відпочинку на райських Гаваях, які підкорювала разом з чоловіком Беном Морлендом кілька тижнів тому.

Так, дівчина ніжилася під спекотним сонечком на пляжі з золотим піском, примірявши монокіні бежевого кольору з глибоким декольте, суцільно всипане блискучими паєтками.

Красуня прийняла пікантну позу на тлі блакитної води і розпустила кучеряве каштанове волосся. Інтернет-зірка не упустила можливості продемонструвати тонку талію, пишні напівоголені груди, а також стегна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.