Ірина Білик зізналася, що ніколи не вважала себе красивою. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна співачка з України Ірина Білик, яка не так давно пережила розставання з чоловіком, намагається мати активну публічну діяльність. На її офіційній мережі в Instagram підписано 361 тисяча фоловерів, які намагаються активно коментувати кожен її пост.

16 серпня дівчина опублікувала пост, в якому зробила відверте зізнання. Ірина Білик чесно зізналася в тому, що їй часто повідомляють про те, що вона дуже красива. Але сама співачка ніколи так не вважала.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

мені дуже часто говорять що я красива, а я ніколи так не вважала ... Що це? Комплекси з дитинства або наслідки невдалих відносин з колишніми? А як думаєте ви?
, - повідомила вона своїм шанувальникам.

Фоловери активно почали коментувати повідомлення знаменитості. Кожен висловив свою цікаву думку з цього приводу.

це чудеса сучасної косметології"; "ви дуже красива і одна єдина"; " ви дуже красива! І зовні і внутрішньо! Ваші пісні і добре серце - ось найголовніша ваша краса! Ви дуже жіночна!
, - повідомили вони.

Знай.ua писав, "З Днем народження, Україно!": повелитель вовчиць Олег Винник розкрив секрет свободи і незалежності. У День Незалежності, 24 серпня, найпопулярніші українські артисти виступлять у масштабному шоу " з Днем народження, Україно!"