Популярна співачка українського походження Ані Лорак, яка донедавна працювала і жила тільки в Росії, похвалилася концертом в одеському клубі. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Повний зал! Солдаут! Вся Україна сьогодні в Одесі. Як я щаслива провести цей вечір з вами!",- написала співачка.

Для Ані Лорак, яка вийшла на сцену Одеської "Ітаки", це був перший сольник в Україні за 7 років. Все пройшло спокійно, ніяких провокацій з боку незадоволених не було.

Скрін, Instagram Ані Лорак
Скрін, Instagram Ані Лорак

"Навіть нудно якось. Дивлячись на фейсбучне обурення, ми були впевнені, що хоча б плакати хтось намалює»,-зазначають з цього приводу в телеграм - спільноті «культурна пральня».

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Концерт Ані Лорак в Одеській "Ітаці" тривав півтори години. Співала вона в основному російськомовні хіти, з українських прозвучали "Розкажи", "Мрій про мене, мрій", "А я не можу жити без тебе".

Скрін, відео Ані Лорак
Скрін, відео Ані Лорак

Скрін, відео Ані Лорак
Скрін, відео Ані Лорак

«Спічів про те, що вона наша не вимовляла, і взагалі ніяких спроб загравання з публікою на цю тему. У перервах між піснями говорила тільки, як вона рада і все в такому дусі. Завтра дубль два. Якщо все пройде гладко, то може готуватися до українського туру, який давно планує", - додають у спільноті.

Скрін, відео Ані Лорак
Скрін, відео Ані Лорак

"Вітаємо Ані! Бажаємо успіхів у новому шляху!", "Кароліна! Любимо і чекаємо в інших містах України! Чекаємо в Маріуполі!", "Ну яка гарна, удачі на концерті! Подумки поруч", - пишуть в коментарях фанати виконавиці.

Нагадавши, Ані Лорак відвезла дочку до колишнього Мурата: справжня туркеня. Дочка Ані Лорак зараз перебуває в Туреччині

Як повідомляв портал " Знай.ua", Ані Лорак показала, якою щасливою стала без Мурата: "маленьке життя". Ані Лорак постала у всій красі

Також " Знай.ua " писав, Ані Лорак у Києві заговорила про кохання: Муратом і не пахне. Ані Лорак після прибуття до Києва заговорила про кохання