На сторінці в Instagram у Заслуженого артиста України та чоловіка Тоні Матвієнко Арсена Мірзояна з'явилася нова публікація.

Арсен Мірзоян має чимало шанувальників та є справжнім улюбленцем публіки, тому аби бути ближчим з шанувальниками він досить активно веде свій Instagram. Тут він ділиться з підписниками новими світлинами чи просто цікавими моментами з життя.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

Цього разу співак поділився з шанувальниками архівною світлиною, яка була зроблена ще 8 років тому у Буковелі. На опублікованій світлині Арсен Мірзоян позує у компанії своїх друзів та виглядає дуже щасливим.

"Це той самий, перший раз! Сьогодні 8 років як!", - так Арсен Мірзоян підписав опубліковану світлину.

До слова, раніше Арсен Мірзоян показав, як провів час зі своїм сином, який вже встиг стати студентом. Виконавець виклав фотографію, зроблену на стадіоні.
Зазначимо, що крім доньки Ніни, яку він ростить з теперішньою дружиною Тонею Матвієнко, у співака є ще сини від попереднього шлюбу – Влад й Артем.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зізналася, чому вони з Арсеном Мірзояном досі живуть з мамою: молоді пари зрозуміють. Тоня Матвієнко зізналася, чому живе з батьками

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тоня Матвієнко показала скарби їхньої з Арсеном Мірзояном доньки: справжній талант. Тоня Матвієнко показала творіння доньки

Також "Знай.ua" писав, дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко знайшла спосіб схуднути за годину: "Жир гине". Тоня Матвієнко знайшла спосіб схуднути