Популярна українська співачка кримськоатарського походження Джамала зіграла на унікальному музичному інструменті та заспівала під його акомпанемент. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«Poryn hang drum cover. Поринь зі мною. Ранкова медітація з гір. Зафіксовано бай dorosh.raw», - підписала вона опубліковане відео.

У ролику співачка грає на хангу – це музичний інструмент, який звучить по-особливому завдяти торканням до нього пальцями та ударам паличками. В Україні поки що одиниці музикантів досконало володіють технікою гри на хангу.

«Дуже гарно, а що це за прекрасний будинок?», - запитали у коментарях. У відповідь співачка написала, що це карпатський готель-шале «Білоголовий орлан», розташований неподалік від водоспаду Гук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Це - космос! Дивовижний голос, Джамало. Ніби ритуал очищення розуму і душі від інфобруду. Щиро дякую. Хочу на Ваш концерт. Чи плануєте до Харкова приїхати?», «Шаманство, медитація, чаклунство під найгарніший голос! Клас. Навіть мене занурила - через екран телефону!!! Єдине не врубаю. Ти простий відпочиваєш трохи, або це зйомка відсів для кліпу "Моя Земля"???», «Чарівна Ви, чарівний ханг... Суууупер!», - пишуть у коментарях фанати співачки.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину