Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне селфі з чоловіком Володимиром Дантесом, відправившись на відпочинок в сонячну Туреччину.

Так, зіркова пара позувала в номері їхнього готелю, а сама Надя приміряла білосніжну сорочку в смужку. Артистка вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі і з патчами під очима, ніжно посміхаючись на камеру.

Водночас виконавиця нагадала аудиторії, що разом з коханим вони озвучили головних героїв українського повнометражного мультфільму "Гуллівер повертається" - Марсі і Гуллівера. Прем'єра картини запланована на 19 серпня.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

"Наші турецькі пригоди з @vladimirdantes, звичайно, неймовірно захоплюючі😂

Але ви навіть не уявляєте, що відбувається з нашими героями Марсі і Гуллівером в новому анімаційному фільмі "Гуллівер повертається"😱"

Фолловери не пройшли повз: "які ви😍 😍 😍", " вже дуже цікаво подивитися💖"," це дуже класно дивитися мультик і знати кого це голос , дуже цікаво послухати і подивитися", "так класно, що ви з Вовою озвучуєте цих героїв😍 🙌 🏻".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.