Відома українська журналістка і телеведуча Катерина Осадча частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів.

Жінка вагітна і зовсім недавно, про що свідчать опубліковані фотографії, збирала певне коло друзів заради "бейбі шауера" — вечірки до народження дитинки. Після цього Катерина викладала кілька стильних знімків з одними чоловіками в кадрі. Там був присутній і її чоловік Юрій Горбунов, і чоловік Насті Каменської, яка теж побувала у них вдома, Олексій Потапенко і Стас Боклан.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов, фото: Instagram
Катерина Осадча та Юрій Горбунов, фото: Instagram

Тоді зіркові українці постали разом зі "Скрипучим Пнем" в білосніжних шортах і сорочці з довгим рукавом. А зараз Катерина Осадча поділилася ніжною фотографією з Горбуновим, сповістивши шанувальників, що він повернувся додому. Жінка без грама макіяжу притулилася щічкою до обличчя шоумена, щоб посміхнутися і зробити знімок.

"Юрій Горбунов приїхав", - написала телеведуча, зазначивши сторінку чоловіка.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А потім вона опинилася в басейні, в синьому купальнику.

"Заплив і на роботу", - додала Осадча.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Катя Осадча і Настя Каменських зробили "клонів" з Потапа і Юрія Горбунова: "Уніформа?"

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Катя Осадча розтанула від сюрпризу Юрія Горбунова: куми Потап і Каменських допомагали

Знай.ua писав, Катя Осадча ніжно притулилася до Юрія Горбунова: "Пара, створена Богом"