Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

У суботу, 14 серпня знаменитість давала грандіозний концерт у Києві, вперше виступаючи на сцені посеред Дніпра. Так, артистка зізналася, що на самому початку виступу з нею ледь не трапилася біда - Наталя могла впасти за борт катера разом з мікрофоном.

Зірка приміряла білосніжний блейзер і різнобарвну сукню, суцільно усипану паєтками, ефектно з'явившись перед аудиторією, проте виконавиці довелося стояти на тоненькій жердинці і триматися за катер лише мізинцем.

Могилевська зазначила, що її концертне вбрання виявилося вузьким, а під ногами співачки розташувалися сходи в трюм і лежали гострі предмети.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"МАЛО НЕ ВПАЛА ЗА БОРТ У ВОДУ ПІД ЧАС КОНЦЕРТУ‼️

Я думала що влечу в воду разом з мікрофоном!

Мені довелося стояти на тоненькій жердинці, тримаючись одним мізинцем від поштовхів по хвилях катера, що тільки проїхав.

І все це під пильними поглядами камер і глядачів, які покинули свої місця і стовпилися на пристані.

Сукня вузька, піді мною сходи в трюм і гострі предмети.

А я повинна бути красивою, співати і не впасти в воду..."

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".