Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість вирушила на довгоочікувані літні канікули з чоловіком Володимиром Дантесом, вибравши для відпустки спекотну Туреччину.

Так, артистка виставила серію пікантних знімків з блакитної води, борознячи море на широкому надувному колі у вигляді колеса. Зірка приміряла лише міні-бікіні м'ятного кольору і чорну бейсболку, демонструючи струнку фігуру.

Водночас виконавиця зізналася, що майже ніхто з відпочиваючих не купається в морі - постояльці готелю насолоджуються басейном.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"У морі, включаючи мене, зараз 6 осіб. До кінця дня нас стане 8.

Тим часом в басейні весь готель))

Увага питання:
В який момент море вийшло з тренду?

Поясніть мені будь ласка ?!)"

Фолловери не пройшли повз: "кожен купальник краще за інший😍 🔥", "точно 😁 я завжди теж дивуюся️️", " теж не розумію, навіщо люди кудись летять / їдуть на море! якщо весь час тусуються біля басейну😅 🤷загадка😂 🤦", " яке чисте море😍 😍 😍", " яка краса!!😍 прозоре море, пейзаж ззаду, і особливо Надя!!)💕❤❤❤".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.