Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливий архівний кадр, зроблений під час закулісся зйомок наймасштабнішого шоу "Співають всі", прем'єра якого відбудеться вже 21 серпня.

Так, артистка позувала в гримерці, де годувала грудьми свого молодшого сина Луку, який з'явився на світ 25 березня. Зірка приміряла сукню чорного кольору з блискучою масивною брошкою, а образ доповнила нюдовим макіяжем.

Водночас виконавиця зізналася, що її не сильно порадувала погода в Києві 18 серпня - Анастасія назвала дощовий день "репетицією осені".

Популярні новини зараз
Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

"Як вам сьогоднішня репетиція осені🙈 🤦 ♀️️ ️ Брррр, я поки не готова, а ви?

Хто за Сонце?

P. S. Фото зі зйомок @spivayut_vsi 😍 21-ого вже прем'єра!

Раджу не пропустити таку подію💣"

Фолловери не пройшли повз: "материнська Краса!Як це чудово!❤️❤️❤️❤️🙌", "Не люблю таку погоду, реально запахло осінню...Хочеться ще літа, нехай і спекотного,будь-якого, але до осені я ще не готова😌", " я за Сонце!!!🌞 🌞 🌞 ", "Тільки літо!☀️☀️☀️".