Відома секс-символка, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість вирушила в гості до подруги, підкорюючи сонячний Лос-Анджелес. Так, дівчина вирішила показати, як весело проводить час в світлих апартаментах з панорамними вікнами і запаморочливим видом на місто.

Красуня позувала в спальні з білосніжними простирадлами, примірявши спідню білизну ніжно-рожевого кольору і розпустивши довге світле волосся.

Зірка розглядала місто і зізналася, що такий вид заряджає енергією навіть краще, ніж чашка кави вранці. Даніель продемонструвала не тільки пишні груди і тонку талію, але і кілька татуювань на тілі.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Особисте життя красуня зберігає за сімома замками, показуючи лише пухнастих друзів - золотистих ретриверів Соника і Броуді.

Шанувальники часто цікавляться у Даніель, чи справжні у інтернет-знаменитості груди. Сама зірка стверджує, що такими формами її нагородила природа, проте бути їх власницею зовсім не так просто, як здається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даніель Айяла "вигуляла" 10-й розмір посеред великого міста

Також знаменитість показала, що витворяє в спальні

А ще Даніель Айяла помилувалася заходом сонця в тоненькій маєчці