Відома американська акторка, зірка "Зачарованих" Аліса Мілано, яка нещодавно зізналася у своїй залежності від лікарських препаратів, потрапила в ДТП.

Аварія трапилася під час руху автострадою Лос-Анджелеса. У той час Аліса Мілано їхала на передньому пасажирському сидінні позашляховика, яким кермував її 63-річний дядько Мітчелл Дж. Карп, пише видання People.

Далі все сталося раптово, в якийсь момент чоловік знепритомнів, а його Ford виїхав на зустрічну смугу руху і врізався в інше авто.

Аліса Мілано, instagram.com/milano_alyssa
Аліса Мілано, instagram.com/milano_alyssa

Аліса Мілано розповіла, що їй вдалося зупинити автівку. Крім того, акторка намагалася врятувати свого дядька до приїзду лікарів. У чоловіка, як виявилося згодом, стався серцевий напад.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Дядька знаменитості доставили до лікарні, його стан наразі невідомий. Зазначається, що сама Аліса Мілано не постраждала в ДТП, а з місця аварії її забрав чоловік Девід Бул'ярі.

Нагадаємо, Аліса Мілано відома роллю Саманти Міселлі в серіалі "Хто тут бос?" і роллю Фібі Халлівел в серіалі "Зачаровані (Всі жінки відьми)".

Аліса Мілано, instagram.com/milano_alyssa
Аліса Мілано, instagram.com/milano_alyssa

Нагадаємо, Арсен Мірзоян залишив Тоню Матвієнко з донькою вдома і чкурнув до першої сім'ї: "Гуляки". Арсен Мірзоян згадав про свою першу сім'ю

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко знайшла спосіб схуднути за годину: "Жир гине". Тоня Матвієнко знайшла спосіб схуднути

Також "Знай.ua" писав, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "Щоб спасти душу". Ніна Матвієнко зізналась, як відреагувала на рішення сина стати ченцем