Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість вирішила заступитися за легендарного виконавця Павла Зіброва, якого не покликали виступити на концерті в столичному "Олімпійському" на честь 30-ї річниці Незалежності України 24 серпня.

За словами самого Зіброва і його дружини Марини, ситуація сталася через конфлікт з продюсером концерту Сергієм Перманом - той заявив, що з артистом важко працювати.

Анастасія Приходько зазначила, що довго мовчала, але не може стерпіти такої несправедливості. Зірку також не запросили заспівати на масштабному концерті, хоч вона відмовилася від гастролей по Росії, нагадала про свої хіти "Герої не вмирають", присвячений героям АТО і "Мамо", написаної спеціально для Євробачення.

Варто відзначити, що в масштабному концерті на НСК "Олімпійський" виступлять: Надя Дорофєєва, Тіна Кароль, Потап, Сергій Бабкін, Наталія Могилевська, група Go_A, Олег Винник, Джамала, Руслана, Оля Полякова, Софія Ротару і багато інших.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Перше питання: за яким критерієм і хто вирішував, хто краще?

Люди, які ще не народилися, коли @pavlo_zibrov вже вносив свій внесок в історію, а зараз вирішують, що Паша "не найкращий"?

Або його композиція "Хрещатик" не відноситься до золотих хітів України???..."

instagram.com/prykhodko_official/

"...Я, наприклад, теж взагалі нічого не зробила для України, не відмовилася від російських гастролей, пісня "Мамо", яка була написана спеціально для українського Євробачення і "Герої не вмирають", яка стала таким собі символом в зоні АТО, відношення до України не мають:)"