Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

У суботу, 14 серпня знаменитість давала грандіозний концерт у Києві, вперше виступаючи на сцені посеред Дніпра, а підпливала до сцени на білосніжному катері.

Так, артистка зізналася, що їй було досить складно встояти на борту через вузьку сукню, суцільно усипану паєтками, а також хвилі - іноді Наталії доводилося триматися лише мізинцем. Попри труднощі, зірці все ж вдалося благополучно зустріти свою аудиторію і відкрити концерт хітом "Морские звезды".

Виконавиця виставила коротеньке відео, показавши, як публіка аплодувала їй і навіть вставала зі своїх місць, щоб скоріше побачити Могилевську.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"ВПАЛА У ВОДУ!

🌊🌊🌊

Ця думка не покидала мене весь час, коли виконувала "Морские звезды" на катері, але благо обійшлося.

На якому моменті ви очікували моє падіння????

Зізнавайтеся ‼️"

"Я думала що влечу в воду разом з мікрофоном!

Мені довелося стояти на тоненькій жердинці, тримаючись одним мізинцем від поштовхів по хвилях тільки що проїхав катера.

І все це під пильними поглядами камер і глядачів, які покинули свої місця і стовпилися на пристані.

Сукня вузька, піді мною сходи в трюм і гострі предмети..."