Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

2 серпня знаменитість відсвяткувала 46-річчя, а вже в четвер, 19 серпня, повідомила шанувальникам несподівану новину - виявляється, їй зробили пропозицію руки і серця. Так, артистка виставила кумедне відео, позуючи після власного концерту 14 серпня на сцені посеред Дніпра в Києві.

Зірка позувала на яхті і давала інтерв'ю, примірявши чорну вечірню сукню з глибоким декольте, суцільно усипану чорними паєтками, а також яскраво-червоний блейзер-оверсайз.

Повз припливала компанія людей на моторному човні, а один з чоловіків не стримався і запропонував Наталії вийти за нього заміж. Сама ж Могилевська голосно розсміялася на пропозицію і поцікавилася у шанувальників, чи може, на їхню думку, привернути увагу співачки її шанувальник.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Дівчатка, мені зробили пропозицію вийти заміж. Ходімо? ❤️😃

Скоро, 30 жовтня відбудеться мій сольний концерт у Палаці Україна (Київ),

Як ви думаєте, чи є шанс у шанувальника привернути мою увагу не тільки як артистки, але і як жінки?"