Популярна співачка українського походження Ані Лорак, яка працює і живе в Росії, анонсувала вихід пісні українською мовою.
Про це вона розповіла журналістам на Новій хвилі.
Так, відома виконавиця Ані Лорак зізналася, що її шанувальникам вже восени потрібно чекати виходу нового альбому. Але, також співачка розповіла, що в альбомі буде пісня українською мовою.

Ані Лорак, скріншот із відео
Ані Лорак, скріншот із відео

"Восени буде повноцінний альбом. Також буде пісня, особлива для мене особисто, вона буде українською мовою, різною мовою. Я думаю, що вона порадує моїх інтернаціональних шанувальників, тому що в музиці, як відомо немає національності. Тому що вона звучить від серця", — розповіла Ані Лорак.

Телеграм-канал "Культурна Пральня" зазначив, що вихід у Ані Лорак пісні українською мовою цілком може вказувати, на те, що співачка незабаром відправитися в тур по Україні.

Нагадаємо, що груди Ані Лорак ледь не втекла з тісного топа: "під Джей Ло косить". Ані Лорак привернула увагу своїм виглядом

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Ані Лорак показала, якою щасливою стала без Мурата: "маленьке життя". Ані Лорак постала у всій красі

Також "Знай.uа" писав, Ані Лорак у Києві заговорила про кохання: Муратом і не пахне. Ані Лорак після прибуття до Києва заговорила про кохання