Українська співачка Джеррі Гейл відвідала парк Київського політехнічного інституту, щоб поділитися секретом успіху зі студентами.

Фото звідти Яна опублікувала у своєму Instagram.

"До 1 вересня Залишилося 11 днів! Хочеш вчитися? Тому що мені здається, якби я вчилася в такому красивому місці, як КПІ, одягалася щодня в karunas_brand і chapter_n2, а ланчі мені пакували б nebos.cafe.kiev, то летіла б в школу / на пари тільки так! До речі, хто в школі, а хто вже студент? Давайте подивимося, кого більше", - зазначила Джеррі Гейл.

Джеррі Гейл стала відомою як кавер-виконавиця відеоблогер. Вона почала творчий шлях із запису каверів українських та світових виконавців. Велику популярність Джеррі Гейл принесла її авторська пісня під назвою «Охрана, отмена», яка вийшла на дебютному альбомі «я - Яна».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Джеррі Гейл називає історію виникнення свого псевдоніма "трохи дебільною". У 15 років вона зареєструвалася у «ВКонтакте». В якості псевдоніма дівчина використовувала поєднання Jerry Mouse, що відсилає до відомого мультфільму про кота Томе і мишеня Джеррі. Пізніше замість слова mouse дівчина почала використовувати Американське прізвище, яке випадково підвернулося їй в Інтернеті.

З 2012 року майбутня виконавиця знімала різні відеоролики. Серед них були розмовні відео, блоги в музичні кавери. Вона переспівувала пісні: Kodaline, Twenty One Pilots, The Hardkiss,»Океан Ельзи". Святослав Вакарчук публікував у своїх соціальних мережах, кавери на "Океан Ельзи", записані виконавицею.

Нагадавши з ким крутив романи принц Гаррі до Меган Маркл

Як повідомляв портал " Знай.ІА", чоловік Тодоренко Топалов видав, що йому робили в лікарні

Також " Знай.ІА " писав, що Ані Лорак ніжно звернулася до Сергія Лазарєва через особливу подію