На завершенні Одеського міжнародного кінофестивалю стався конфуз зі всесвітньо відомим британським кінорежисером американського походження Террі Гілліамом.

Бажаючи подякувати організаторам фестивалю за вручену нагороду, він раптово вибухнув словами подяки до Росії. Незручний момент потрапив на відео.

"Спасибі, Росія, спасибі, Одеса«, - випалив Террі Гілліам під час отримання нагороди» Золотий Дюк", яку йому присудили за внесок у світове кіномистецтво.

Перед виходом до публіки британець точно не міг неколько раз не почути слово "Україна", яке вимовляли до нього.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Звичайно ж, його швидко поправили-ведуча фестивалю Яніна Соколова нагадала гостю, в якій він країні, а також проскандувала "Слава Україні!"- "Героям слава!».

Режисер виправдовувався тим, що його «заплутала Росія».

Український режисер, колишній в'язень Кремля Олег Сенцов також нагадав Гілліаму, куди той приїхав, на своїй сторінці в Facebook.

"Террі, Одеса - це Україна!", - написав він.

Нагадавши, скульптор пішов служити на Донбас, але не цурається улюбленої справи: творить прямо на передовій. Військовослужбовець Влад до війни працював скульптором.

Як повідомляв портал " Знай.ua", українці розповіли, як відомі оператори обвели їх навколо пальця: "Одна неволя, ледве втік". Клієнти відомих компаній поділилися своїм негативним досвідом.

Також " Знай.ua " писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям.