Анджеліна Джолі поміняла свій традиційний колір волосся і перефарбувалася в блондинку. Кардинальна зміна іміджу потрібна для фільму"вічні".

Коли режисери запропонували Джолі експеримент, актриса погодилася. Результатом перетворення Анджеліни можна насолодитися в свіжому трейлері, що вийшов 19 серпня. У кадрі знаменитість з'явилася з довгим, світлим волоссям, передає портал prozvezd.ru. жінка зіграє сувору войовницю Тену.

Однак деякі шанувальники не повірили в те, що вона пішла на такі жертви.

ви що сліпі!? Це приклеєний перуку!! Актриси не псують волосся такими фарбуваннями😂 21 століття!!! Емае! Будь-який грим роблять"; " Перуки ніхто не відміняв ... про що мова
, - повідомляють вони.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вічні-новий американський фільм про супергероїв, заснований на однойменному коміксі. Кіно створено Marvel Studios і поширюється Walt Disney Studios Motion Pictures.

Він буде 26-м фільмом у Кінематографічному всесвіті Marvel (MCU). Режисером фільму стала Хлоя Чжао, яка написала сценарій разом з Патріком Берлі, Райаном Фірпо і Казом Фірпо.

Крім Анджеліни Джолі, в ньому знімається Лорен Рідлофф, Баррі Кеоган, Дон Лі, Харіш Патель, Кіт Харінгтон, Сальма Хайек.

В основі сюжету команда супергероїв, який об'єдналися проти найстаріших ворогів людства девіантів.

Раніше повідомляли, Гаррі Поттер повертається: на HBO Max з'явиться серіал про юного чарівника. Проект ще знаходиться на ранній стадії розробки, продюсери шукають сценаристів. Крім того, невідомо, про що буде серіал і кому дістануться головні ролі.

Як повідомляв Знай.uа, режисер "Дилди" і творець "Чорнобиля" знімуть для HBO серіал по культовій грі Last of Us.

Знай.иа писав, зірка "фантастичних тварюк" розлучається: Казка не прожила і двох років.