Настя Каменських показала себе в кабіні літака. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських дуже активна в соціальній мережі. На даний момент на її Instagram підписано 5,3 мільйона осіб, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

Як відомо з 14 серпня дівчина почала концертний тур по Україні, а також Туреччині. У Каменських пройшли концерти в Одесі, Житомирі, Анталії, Сумській та Івано-Франківській області.

22 серпня у своїй соціальній мережі вона поділилася емоціями в соціальній мережі Instagram. Дівчина опублікувала знімок з літака.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

[quote author=""]Це просто супер офігенний гастрольний тур 😍. Кожен день концерти, нові міста і тисячі сердець, які б'ються в унісон! Дуже хочеться встигнути скрізь і зустрінеться з вами на всіх івентах, так що вже лечу🛫 😀. "Чорноморські ігри" вже зовсім скоро побачимося, - повідомила вона.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину