Тіна Кароль порадувала шанувальників оригінальним шоу на концерті. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Тіна Кароль - одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Також Кароль є однією з найбільш популярних українських Instagram-зірок. На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік. Також в цій популярній соціальній мережі безліч фан-акаунтів, які присвячені життю співачки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Один з них називається tinakarol_best, який 19 серпня опублікував відеозапис з декількох концертів співачки.

Наша улюблена🔥 💔
, - підписано відеозапис.

На першому фото співачка в облягаючому вбранні спочатку ставить ногу на учасника її шоу-балету. Потім вона грайливо покрутилася перед ним.

Фолловери групи засипали Тіну Кароль компліментами.

Як намалював Тіну❤️"; " яка ж ти дивовижна дівчинка!!"; "Тінка🔥
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину