Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила спокусливе відео, влаштувавши гарячу примірку спідньої білизни. Так, красуня з'явилася перед камерою в комплекті бірюзового кольору, що складається з бюстгальтера з прозорими вставками і трусів, доповнивши спокусливий образ широким поясом.

Дівчина розпустила довге каштанове волосся і почала грайливо знімати з себе одяг, а після передала шанувальникам повітряний поцілунок.

Водночас Ана не упустила можливості покрасуватися стрункою фігурою, в тому числі пишними стегнами і грудьми.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.