24 серпня Україна відзначала свою 30-ту річницю Незалежності, і на честь цього було заплановано цілу низку заходів. На одному з них виступила співачка Тіна Кароль, яка привітала колегу.

Все це транслювалося по телебаченню, і пізніше розлетілося по різних паблік в соціальних мережа, серед яких є і головний-Фантіна.

Тіна Кароль виступила з промовою, де вирішила привітати легендарну артистку України Софію Ротару з новим званням - "Національна легенда української музики".

"Багато у вас шанувальників по всьому світу. І я не виняток. Я пам'ятаю як мої батьки дивилися "пісню року" щороку, а я потім пародіювала вас " - говорить Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Співачка зазначила, що кожен любить різноманітну музику, від року до джазу. Однак, коли чуєш ту саму "Хуторянку", то обов'язково зробиш голосніше, і дослухаєш до кінця, бо це вже так звана класика.

"Це не просто пісня. Це не просто аудіодоріжка. Це саундтреки до сердець, сандтрек до життя мільйонів людей. Ви-зірка, без якої ніяк, ви-Сонце."- продовжила вона.

У коментарях користувачі почали писати свою думку про це:

"Боже, Тіна, ви можете бути диктором будь-якого каналу. Красива мова, красива дикція .не кажучи . як ви вмієте красиво висловити свою думку";

"Шик шикарна мова, як про себе сказала 😍 😍 😍 музика поза політикою і грошей Україна і Росія Всі музиканти завжди будуть разом. Шикарно отримувати премії з усіх боків, це вища заслуга народу👏 👏 👏 навіть не з 2 з усіх куточків планети🔥 🔥 🔥";

"Софія розумничка, вона на боці Сонця! На боці України, на боці справедливості! 😍😍😍😍";

"Тіна спасибі за прекрасні слова, кожне слово як пісня, без супроводу милодии, я на мить вирнулась в децтво😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль