Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила уривок з виступу в НСК "Олімпійський", де виконала власні хіти "Місяць", "Відірватись від землі" і "Відправила message" на честь 30-річчя Незалежності України.

Так, артистка приміряла вбрання чорного кольору з глибоким декольте, суцільно всипане аплікацією зі стразами і блискучою бахромою.

Зірка співала на тлі інсталяції у вигляді сокола, відзначаючи, що той уособлює традиційну птицю українців, стоїть на сторожі кордонів, незалежності і свободи.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Нехай Ясний Сокіл герба України, несе нас до самих небес, до самого сонця, до зірок!

Гербовий сокіл України, який уособлює традиційну птицю українців.

Він завжди стоїть на сторожі кордонів України, її незалежності та свободи. Зі святом! 🇺🇦

Дивились шоу? Як вам?"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Нажаль вас бачили тільки ті, хто був під сценою. Всі інші глядачі на концерті вас не бачили.", "Бенкет під час чуми....😢 ", "Наташа, ви неповторні ❤️ ви зірка ⭐️ ви красуня Захоплююся! Браво👏 🏻 🔥 😍❤️", "шоу 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 Все дуже круто і на високому рівні".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".