Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість взяла участь у масштабному концерті з нагоди 30-річчя Незалежності України, виступивши на сцені НСК "Олімпійський" у Києві.

Так, артистка вирішила креативно виконати українську народну пісню "Ой там на горі" разом зі своїми підопічними і фіналістами з шоу "Голос Країни". Зірка приміряла неоново-жовтий брючний комбінезон і взяла в руки гітару, доповнивши композицію гітарним соло, ансамблем, скрипками і барабанами.

Водночас Дорофєєва зворушливо подякувала за шанс виступити на державному святі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"DOROFEEVA - «Ой там на горі»

«Ой там на горі» - безумовно, легендарна для України пісня.

Це велика честь вдихнути в неї нове звучання з гітарним соло, ансамблем, скрипками та барабанами! Із величезним задоволенням запросила своїх фіналістів з «Голосу Країни» знову розділити сцену і заспівати для Олімпійського і мільйонів глядачів!

Дякую за можливість виступити на такій грандіозній державній події ❤️🇺🇦"