Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, влаштувавши фотосесію у ванній кімнаті. Так, артистка позувала оголеною, вирішивши трохи розслабитися серед гарячої води.

Зірка додала пухнасту білосніжну піну, а довге кучеряве волосся зібрала наверх в недбалий пучок, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі.

Виконавиця зізналася, що через завантажений графік фактично не могла знайти час для релаксу, а тому сильно зраділа, коли приділила хвилинку, щоб насолодитися відпочинком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Як приємно в такому насиченому графіку знайти хвилинку, щоб трохи розслабитися і приділити трохи часу собі 😌

Ну а тепер погнали далі, робота нон-стоп 🤗"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Тепер я знаю, який ремонт хочу у ванній кімнаті😄", " не обов'язково, це всім бачити. Прямо, смішно..😂 😂 😂 ", "Пінна вечірка👏 😍", "найгарніша😍 💘", "обожнюю💗 💗 💗".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.