На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дружини популярного українського актора, зірки серіалу "Кріпосна" Тараса Цимбалюка, Тіни Цимбалюк, яка обожнює радувати шанувальників яскравими публікаціями, з'явився новий пост.

Цього разу красуня опублікувала відео, зроблене на балконі її квартири. Дівчина в довгій білій сукні з атласу грайливо пританцьовує в босоніжках на високих підборах. При цьому струмлива тканина спокусливо підкреслює жіночні форми дружини Цимбалюка.

"Куба на балконі", - підписала вона спокусливі кадри.

У коментарях улюбленицю сотень тисяч шанувальників поспішили запевнити, що вона виглядає надзвичайно і їй саме час вирушати на танцювальне шоу.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тіна Цимбалюк, instagram.com/tina_tsymbaliuk
Тіна Цимбалюк, instagram.com/tina_tsymbaliuk

"Тіночка, ви супер!!! Вам треба вже на "Танці з зірками!", "Неймовірна красуня", "Шикарна дівчинка!", "Тарас щасливчик", - не стримують емоцій її шанувальники.

"Скільки жіночності", "Божественна красива", "Така класна, не стриматися. Просто немає слів!", - додають інші коментатори під повідомленням.

Скрін, Instagram Тіна Цимбалюк
Скрін, Instagram Тіна Цимбалюк

Раніше повідомляли, Тарас Цимбалюк з " кріпосної "натягнув військову форму, щоб захищати" важливих "українців:" вибухи, стрілянина...".

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Цимбалюк з "кріпосної" здивував шанувальників незвичайним чином: "схожий на Хемінгуея".

Знай.uа писав, Тарас Цимбалюк з " кріпосної "занурився у спогади про найрідніших:" низький уклін!".