Відома українська співачка, яка зараз бере участь у популярному вокальному шоу "Співають всі" вирішила пояснити за свою поведінку.

Суддя масштабного талант-шоу "Співають всі!", яке виходить по суботах о 21:00 на каналі "Україна", співачка Анастасія Приходько прийшла в студію програми "Ранок з Україною". Під час інтерв'ю Марія Мельник і Анатолій Анатоліч з'ясували, чому співачку вважають найсуворішою суддею, і дізналися про враження Анастасії від перебування в оточенні "сотні" зіркових колег.

Дівчина зізналася, що спочатку не хотіла звертати увагу на коментарі українців, адже з самого початку розуміла, що незадоволених буде багато, а її метою на цьому проекті було знайти таланти. Судити учасників вона буде чесно, як справжній професіонал.

При цьому, вона зазначає, що назвати себе суворою не може, скоріше це справедливість. Важливо Не брехати людині, а говорити з самого початку все, що не так, щоб це можна було в подальшому виправити.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я даю поради учасникам, і напевно, у зв'язку з тим, що у мене емоційна подача і низький голос – це сприймається різко. Думаю, що в кожному ефірі я буду вибачатися" - коментує суддя проекту" Співають всі!" Анастасія Приходько в ефірі каналу "Україна".

Також, вона зазначила, що в шоу були учасники, які підкорили її до глибини душі, але, якщо щось Анастасію Приходько не влаштує-вона мовчати не буде.

Повністю зануритися в зйомки проекту не вдалося, так як на майданчику постійно перебував новонароджений син Лука, і весь вільний час вона проводила з ним.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні