Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів з фотосесії зі своєю командою, рекламуючи власний бренд одягу для фітнесу.

Так, красуні грайливо демонстрували нову колекцію міні-шорт темно-синього кольору і топіків з глибоким декольте на собі. Дівчата красувалися ідеальними фігурами, приймаючи різні пікантні пози, показуючи пишні груди і сідниці зблизька.

Водночас сама Ана не раз відзначала, що дуже пишається подружками, які стали для неї другою сім'єю.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.