Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість вразила фанатів несподіваними новинами - Кароліна заспівала дуетом разом з кращим другом, виконавцем Сергієм Лазарєвим.

Зірки, яким вже багато років приписують роман, весілля і навіть спільних дітей, презентували композицію про кохання під назвою "Не отпускай". Так, артистка зазначила, що пісня створювалася, як "гімн всіх люблячих сердець" і порадила аудиторії цінувати близьких людей.

До слова, деякі шанувальники чекали спільного треку Лорак і Лазарєва понад 10 років, проте пара в різних інтерв'ю заявляла, що все ще не створила відповідну пісню для дуету. Вперше "Не отпускай" артисти виконали на сцені щорічного міжнародного конкурсу "Новая волна" в Сочі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Якщо вам пощастило зустріти "свою" людину, тримайте її міцніше.

Любіть і не відпускайте свою любов 🙌 🏼

Нехай ця пісня стане гімном всіх люблячих сердець❤️

Наша довгоочікувана спільна композиція "Не отпускай" вже доступна для прослуховування на всіх цифрових майданчиках!

@lazarevsergey ❣️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.