Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість опублікувала серію романтичних кадрів зі свіжої фотосесії, позуючи в несподіваному образі.

Так, артистка приміряла довгу рожеву сукню з відкритими плечима, глибоким декольте і розрізом на нозі від дизайнерського бренду AZZI & OSTA, доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах і фірмовою зачіскою "голлівудські локони".

Зірка покрасувалася стрункою фігурою, над якою старанно працює, а також стрункими ногами, приймаючи різні пози.

Варто відзначити, що раніше виконавиця вже показувала кілька інших суконь для цієї зйомки - довгу жовтого кольору, білосніжну, суцільно розшиту намистинами і пишну на тонких бретелях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Фолловери почали коментувати публікацію: "останнім часом такі красиві фотосесії😍 💔", " улюблена зачіска😍 💔", " улюблені локони💔 💔 💔", " а говорили принцес не існує❤️❤️❤️", " королева наших сердець!) 😍 ", "Така сильно красива ♥️".