Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати власний бренд одягу для фітнесу, демонструючи на собі кілька вбрань зі свіжої колекції.

Так, красуня виставила серію архівних кадрів, на яких змінювала різні локації - від відпочинку на Гаваях серед пальм до фітнес-клубу і фотостудії. Дівчина одягалася в облягаючі лосини ніжно-рожевого, персикового, блакитного і сірого кольорів, а також чорний топ з глибоким декольте.

Водночас Ана грайливо покрасувалася пишними сідницями з різних пікантних ракурсів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.