Всім відомо про дружбу заслуженого артиста України Дмитра Монатіка і надії Дорофєєвої. В один момент вони так здружилися, що за цим почала спостерігати вся країна.

Вони регулярно проводять час разом на різних заходах, або ж просто ходять один до одного в гості сім'ями, щоб обговорити всі найважливіші новини, або просто випити, поговорити по душах.

При цьому, всі чутки про роман практично відразу мілини, так як обидва артиста щасливі в шлюбі, і дружать сім'ями. У Дмитра Монатіка навіть є двоє дітей від дружини Ірини, якою Надя часто захоплюється.

В TikTok з'явився ролик, в якому йдеться про те, що якщо дружба, то вона повинна бути тільки такою.

@vikag__

Пока Дерефеева 😂#надядорофеева #монатик #димамонатик

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
♬ original sound - vika✨

Там нарізка зі старих роликів Наді і Діми, як вони проводять час разом на одному із заходів, і чоловік вкидає періодично забавні фрази по типу: "Надька Дорофєєва, подруга моя стара прийшла", "Дорофєєва, заспокойся", "Бувай, Дерефєєва".

У коментарях люди оцінили, і почали писати, що вони хотіли б теж знайти людей, з якими було б так легко і смішно.

До слова, не так давно артисти їхали на один з концертів в різних автобусах. Дорога була дуже довгою, і вони вже не знали як себе розважити, тому, влаштували Баттл в Instagram. Періодично давали один одному завдання, і опонент повинен був їх повторити.

Шанувальники писали, що це найсмішніше, що вони коли-небудь бачили.