Популярна українська співачка Оля Полякова, яка активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram, провела концерт у Хмельницькому. Відповідні кадри з концерту вона опублікувала у своїх сторіз.

Концерт Полякової відбувся на стадіоні «Поділля» 28 серпня. На дійство за участі поп-діви продали всі квитки.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Під час концерту співачка не лише виконувала свої хіти, але й активно спілкувалася із глядачами. Зокрема, Полякова, яка народила на Вінничині, поділилася з мешканцями Хмельницького спогадами про поїздки на місцевий речовий ринок.

«Ви знаєте, що я з Вінниці? А ви знаєте, чого я їздила в Хмельницький? Я була сама модна, як піду, як постою на тій картонці, пам’ятаю з дитинства. Тому, дорогенькі мої, ви мені як рідні – ми тут рядишком, ми сусіди», - наголосила «Королева Ночі».

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Також вона передала привіт своїй подрузі, телеведучій і блогерші Лесі Нікітюк, яка родом з Хмельницька.

«У нас є спільна подружка – Леся Нікітюк. Вона позавчора була тут, мене не діждалася. Але я знаю, що її батьки тут. Так що давайте поаплодуємо її батькам!», - закликала Нікітюк повний стадіон хмельниччан.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора