Стало відомо про те, що машину всесвітньо відомого актора Тома Круза вкрали під час зйомок у новому проекті в Бірмінгемі. Що про це відомо.

Як повідомляють західні засоби масової інформації, з автомобіля актора пропали речі. Її виявили через деякий час в Сметвіке.

Транспортний засіб BMW X7 використовувалося для того, щоб Том Круз міг пересуватися, поки знаходиться на зйомках картини "Місія нездійсненна". Це вже сьома частина фільму.

Том Круз, фото: lifestyle.24tv.ua
Том Круз, фото: lifestyle.24tv.ua

Автомобіль доставили в центр міста, і припаркували поруч з Гранд-готелем, де зупинився Том Круз. Про це повідомляє видання Sun.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Передбачається, що на момент захоплення всередині позашляховика перебувала частина багажу і речей актора, які, як повідомляється, коштували тисячі фунтів.

Том Круз, скріншот
Том Круз, скріншот
скриншот, ютуб

Через деякий час автомобіль був знайдений в Сметвіке, не так далеко. Коли поліція виявила його, то речей всередині вже не було.

Нагадаємо, що весь тиждень, поки перебував у місті, Том Круз викликав ажіотаж серед місцевих жителів.

Круза можна було побачити, знімаючи сцени перед рядом магазинів над головним вестибюлем станції New Street, де збиралися натовпи людей, щоб мигцем побачити кінозірку.

Том Круз, фото YouTube / TBS
Том Круз, фото YouTube / TBS

Актор також сфотографувався з сім'єю в селі Багінтон в Уорікширі після того, як вони дали вертольоту дозвіл приземлитися в їхньому саду після тимчасового закриття прилеглого аеропорту Ковентрі.

Нагадаємо, помер соліст всесвітньо відомого Uriah Heep: пісні групи звучали його словами. Кен Хенслі пішов з життя у віці 75 років

Як повідомляв портал Знай.ua, "подарували" Київ Путіну: Британські рокери Uriah Heep вляпалися в гучний скандал, українці киплять. Британський рок-гурт анонсував концерти в» російських " Києві та Мінську

Також Знай.ua писав, помер легенда рок-н-ролу, засновник групи The Animals.