Настя Каменських опублікувала зворушливу фотографію з Потапом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських дуже активна в соціальній мережі. На цей час на її Instagram підписано 5,3 мільйона осіб, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

29 серпня вона опублікувала зворушливу фотографію разом зі своїм чоловіком Олексієм Потапенко і собакою співачки породи Бішон-фрізе на прізвисько Мімі.

Вона повідомила, що змогли ненадовго зустрітися. Але через роботу і щільний гастрольний графік вони змушені розійтися.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Коханий, я вже сумую 🥰 😔тільки зустрілися, а сьогодні знову розлітаємося кожен по своїх роботах, зйомках, концертах
, - повідомила вона.

Як відомо з 14 серпня дівчина почала концертний тур по Україні, а також Туреччині. У Каменських пройшли концерти в Одесі, Житомирі, Анталії, Сумській та Івано-Франківській області.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження після змін в її житті.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг