Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію фото і відео з відпочинку в спекотних краях, виконавши свою давню мрію. Так, артистка поборола свій страх і зважилася стрибнути з парашутом.

Зірка приміряла яскраво-червону сукню з глибоким декольте і сонцезахисні окуляри-авіатори, дивуючись мальовничому виду на гори, ліси і безкрайню синю воду.

Виконавиця зізналася, що висота в 3700 метрів здавалася їй позамежною, а також назвала екстремальний вчинок власною маленькою перемогою.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Вчися довіряти мріям.

[ у моментах присутня Чукотсько-Камчатська лексика]

Не дозволяй страхам забирати можливість стати краще. Перемогти себе - під силу тим, хто себе втратив.
3700 метрів-позамежна була висота. А з неба видно: пляж, розміром з наперсток... і такі ж проблеми і печалі, коли дивишся звідти на них.

І ніжками торкнувшись землі, побіжу вже зовсім інша Я...

Цей пост для тих, хто знає мене справжню. Ту, що вічно радиться, сумнівається, переживає і так на багато що не зважилася до цього дня.

Це маленька, але перемога. Без сумнівів скажу - у кожного маленького вчинку, за спиною стоїть хтось великий..."

instagram.com/da_astafieva/

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.