На особистій сторінці в соцмережі Instagram відомої української телеведучої, фітнес-тренера, великої зірки шоу "Зважені та щасливі", а також колишньої дружини відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марини Боржемської продовжують з'являтися цікаві публікації, які знайомлять шанувальників і друзів з особистим життям її сім'ї.

На цей раз Марина, яка щосили продовжує займатися спортом, опублікувала гарний знімок, на якому показала своє тренування.

На фото мати двох дітей в лосинах, спортивному топі і майці оверсайз на галявині виконує планку. При цьому її волосся акуратно укладені на бік.

"Мотивація важлива завжди. Як у спорті, так і в звичайному житті», - підписала вона ефектний знімок.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Вона також похвалилася улюбленими смарт-годинниками, які дозволяють їй відстежувати свої життєві показники, залишатися завжди на зв'язку і приймати важливі дзвінки.

"Всі важливі дзвінки та повідомлення ви можете відстежувати на руці. Знаєте, як це зручно в насиченому знімальному графіку, коли навіть присісти немає можливості. Тільки вони мене і рятують не пропустити всі ваші повідомлення і питання», - зізналася вона.

Коментатори відзначили красу фігури жінки.

"Приголомшлива дівчина!", "Марина, які у вас параметри тіла!!!", "Користуюся ним як гаманцем, користуюся Apple Pay, дзвоню з нього, відстежую кроки, коротше, обожнюю», «Клас! Але для мене ціна - космос!",- захоплюються шанувальники.

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

Раніше повідомляли, Марина Боржемська показала свою найближчу людину після розставання з Узєлковим: "зірка".

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська показала, як проводить вихідні: "у два рази довше".

Знай.uа писав, Марина Боржемська кардинально змінилася: зухвале каре і обличчя, як у 18-річної дівчинки.