Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно чоловік знаменитості, шоумен і продюсер Юрій Горбунов поділився з шанувальниками кумедним кадром в несподіваному образі.

Так, артист позував на тлі службового автомобіля, примірявши чорне вбрання, поки поруч з ним стояли чоловіки зі зброєю напереваги. Зірка зазначив, що фото було зроблено на зйомках серіалу "Скажені сусіди" - продовження трилогії "Скажене весілля", де Юрій зіграв роль місцевого тамади.

Сам же Горбунов покрасувався пишними вусами і довгим волоссям - неодмінними атрибутами образу харизматичного Назарія Запухляка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Робота в нас така!!

#зйомки #серіал #скаженісусіди"

Фолловери не пройшли повз, а деякі навіть переплутали шоумена з російським виконавцем Ігорем Ніколаєвим і французьким актором Жераром Депардьє: "жахливий кадр🙂. Обов'язково подивлюся цей серіал, коли вийде.", "На Ігоря Ніколаєва тут схожий😂 😂 😂 😂 😂"," примусовий концерт)","подумала, що це Жерар Депардьє спочатку)))".