Ірина Білик розповіла про співпрацю з її колишнім чоловіком Юрієм Нікітіним. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна співачка з України Ірина Білик, яка не так давно пережила розставання з чоловіком, намагається мати активну публічну діяльність. На її офіційній мережі в Instagram підписано 361 тисяча фоловерів, які намагаються активно коментувати кожен її пост.

[embed]https://www.instagram.com/p/CH-yhsaBoKl/[/embed

Фолловери часто цікавляться особистим життям співачки, яка була досить бурхливою і яскравою: заміжжя з музикантом Юрієм Нікітіним, з манекенником Андрієм Оверчуком, гучний роман з хореографом Дмитром Коляденко і розлучення з останнім чоловіком фотографом Асланом Ахмадовим.

Вони задають їй різноманітні питання, і іноді жінка відповідає відверто в сторіз соціальної мережі. 31 Серпня у неї запитали, чи продовжує вона спілкування з Юрієм Нікітіним.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Чи спілкуєтеся ви з Ю. Нікітіним зараз? Чи плануєте ви співпрацю?
, - запитали вони у знаменитості.

У відповідь на обидва питання Ірина Білик відповіла ствердно.

Так, спілкуємося. Співпрацюємо також іноді
, - повідомила вона.

Нагадааємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину