Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

1 вересня знаменитість виставила зворушливе відео, позуючи з чоловіком Владом Топаловим і їх сином Мішею на задньому сидінні автомобіля.

Так, артистка зізналася, що зіркові батьки вперше везуть найріднішого хлопчика в дитячий садок. Поки сам Майкл був упевнений, що їде в "Дінопарк", Влад Топалов не зміг стримати сліз від усього трепету того, що відбувається.

Регіна зізналася, що довго готувала 3-річного сина до події: вони грали в рольові ігри, увійшли в необхідний режим, показували свої фотографії з дитячого садка. Попри це, у малюка все ж сталася істерика.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"З 1м вересня!
Це перше вересня я запам'ятаю назавжди🙈

Міша повідомляє всім, що їде в Дінопарк, але насправді ми всі прямуємо в дитячий садок. Як же це хвилююче в перший раз.

Підготовка до садка була дуууже ретельною: ми грали в рольові ігри, увійшли в необхідний режим, показували свої фотографії з дитячого садка, я навіть навіщось розповіла синові про те, як закохалася у Валерку 😂.

Напевно перебрала з емоціями, і сьогодні дика істерика наздогнала малюка, зі словами «мама ти ж залишишся ще трохи 🤏»

я віддирала пупса від себе 🙈."

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася